Reparatie en onderhoud

De Slagwerkgarage heeft een uniek concept ontwikkeld: Ron

Revisie en onderhoud van Slagwerk op lokatie!

Goed onderhoud en vakkundige reparatie is vaak een beter alternatief dan nieuw aanschaffen. En in elk geval goedkoper! Bovendien kan goed onderhoud de levensduur van uw slagwerk instrumenten aanzienlijk verlengen. Maar om met het gehele slagwerkinstrumentarium op pad te gaan om het te laten reviseren is altijd een enorme klus De Slagwerkgarage uit Woudrichem zorgt ervoor dat u niet meer op pad hoeft om uw slagwerk te laten reviseren, repareren of af te stellen. Ook geven wij graag adviezen en tipsvoor het onderhoud van uw slagwerk.

Stappenplan in 3 eenvoudige stappen:

STAP 1: maak een afspraak voor een SERVICE-BEZOEK

U maakt een afspraak voor een SERVICE-BEZOEK door één van onze ervaren specialisten. Via telefoonnummer 06-10264755 of per mail via de contactbutton onder aan deze pagina. De afspraak vindt plaats op uw eigen locatie, bijvoorbeeld in uw repetitieruimte, school of gewoon bij u thuis.

Een drietal voorbeelden voor en servicebezoek:

  • Uw pauken klinken of functioneren niet meer optimaal. Is een algehele revisie nodig of kunnen we  het (voorlopig) op een andere manier oplossen? Wanneer moeten de vellen vervangen worden?  We komen uw pauken graag op locatie beoordelen, dat kan u veel tijd en transportkosten besparen.
  • Uw drumstel klinkt niet mooi achter het orkest. Zijn er nieuwe vellen nodig of kunnen we het oplossen  door een andere spanning op de vellen te zetten.
  • We hebben nieuwe bekkens nodig, maar we weten niet welke de dirigent passend vind bij ons orkest.  De Slagwerkgarage komt dan langs op uw repetitieavond om verschillende bekkens uit te proberen.

STAP 2: OFFERTE

Na het SERVICE- BEZOEK ontvangt u vrijblijvend een offerte met alles wat er tijdens het bezoek is afgesproken. U kunt dan (samen met uw bestuur) besluiten, wat te doen. We staan ook open voor een planning op langere termijn. Het kan zijn dat de financiële middelen niet helemaal toereikend zijn, gezamenlijk kunnen we tot een planning komen. Wij noemen dit het Slagwerk Reparatie en Onderhoudsplan. (SRO)

STAP 3: OPDRACHT

Nadat er een SRO is vastgesteld geeft u ons de opdracht het uit te voeren. Het enige waar u voor hoeft te zorgen, is dat onze experts terecht kunnen daar waar uw slagwerk bevind. Uiteraard maken we hier afspraken over.

Neem contact op

repareren-005

repareren-009

repareren-011